Aanbieding Lof Leadership Journey I – Op Reis door het Loflabyrint

12-01-17 0 reacties

Lobke van Eekeren over Lof Leadership Journey I – Op Reis door het Loflabyrint.

Voorafgaand aan de training hebben de deelnemers opgeschreven wat ze dachten te halen en te brengen. Lobke wilde bijdragen in het verbinden van mensen, het creëren van kansen en het geven van vertrouwen. Voor zichzelf wilde ze de juiste modus vinden, wat zij zelf nodig heeft. Maar ook leren hiërarchisch leidinggeven en het voelen van grenzen om deze vervolgens aan te kunnen geven en te behouden. Lees hieronder in hoeverre de verwachtingen van Lobke klopten en waargemaakt zijn. 

 

Testimonial van Lobke

”Deze training heeft mij veel gebracht op het pad van authentiek leiderschap. Het heeft me weer helemaal bewust gemaakt van mijn kracht en de impact die ik heb en is daarmee een steun in de rug in het zetten van next steps in mijn carrière. Ik mag geloven in mezelf als leider zonder (grote) concessies te doen aan wie ik ben, wat uiteindelijk rust brengt.

In de training werd veel aandacht besteed aan de integratie van hoofd en hart en de verschillende dimensies van leiderschap. Voor mij was het een eye opener dat ik naast de mentale en fysieke dimensie ook ruimte mag maken voor de emotionele en spirituele kant. Het beeld van de moeiteloze manifestatie hielp mij hierbij. De Lof Leadership Journey heeft mij de motivatie gegeven om door te gaan op de door mij ingeslagen weg van ontwikkeling.

Ik raad de training aan aan ieder die vanuit zelfreflectie en in groepsverband op zoek gaat naar zichzelf als leider. Je moet de moed hebben om hiervoor de diepte in te gaan.

Jolanda is een enthousiaste en betrokken trainer en coach. Ze brengt alles wat ze te geven en te delen heeft mee in de training, en sluit aan op ieders niveau van persoonlijke ontwikkeling, wat deelnemers de mogelijkheid geeft om zelf te ervaren wat hun eigen leiderschapsstijl is.

Na de training

Deze training heeft er bij Lobke voor gezorgd dat zij zich weer helemaal bewust voelt van haar eigen kracht en daarmee weer in haar kracht is gezet. Een resultaat hiervan is dat ze (nog meer) uitstraalt in haar omgeving. De training heeft ook gezorgd voor de motivatie om door te gaan op haar ingeslagen weg van ontwikkeling.

 

Lof Leadership Journey I – Aanbieding!

Wil jij in 2017 aan jouw authentieke leiderschap werken? In een inspirerende omgeving nadenken over je volgende stap in je carrière? En wil je afrekenen met belemmerende overtuigingen die jou ervan weerhouden in je kracht te komen? Dan biedt deze vierdaagse training, de Lof Leadership Journey: Op Reis door het Loflabyrint, een unieke gelegenheid die jou helpt om te groeien op persoonlijk en professioneel niveau, meer zingeving te ervaren in werk en leven en jezelf in te zetten als bron van inspiratie voor anderen.

 

Omdat Lof dit jaar 10 jaar bestaat geven we één GRATIS plek weg! Alle overige inschrijvingen ontvangen 10% Korting en een gratis coachingsgesprek voor of na de training! Motiveer kort welke volgende stap jij wilt maken in het leven en waarom jij  graag wilt deelnemen aan de Lof Leadership Journey I en mail dit naar j.holwerda@lofacademy.nl Wie weet word jij geselecteerd voor deze mooie aanbieding!

Meer informatie over Lof Leadership Journey I – Op reis door het Loflabyrint vind je hier.