Inhoud van de training

In deze driedaagse vervolgtraining op de Lof Leadership Journey I staat centraal hoe je vanuit leading self naar leading others kunt bewegen en vanuit impact een organisatie in ‘beweging’ krijgt.

De training coachend leidingeven biedt een leiderschapsmethode waarbij we een aanpak formuleren om jouw afdeling of organisatie te focussen op gewenste resultaten, in te richten voor succes en te bepalen wat nodig is om de zaak praktisch van te grond te krijgen, te begeleiden, monitoren, sturen en ondersteunen.

Inschrijven

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook!

Vrouwen zijn goede relatiebouwers en kunnen vol passie anderen overtuigen als we iets belangrijk vinden. Als je dat kunt, kun je ook megadeals binnenhalen.

Programma

De theorie wordt steeds in korte presentaties toegelicht. Vervolgens ga je aan de slag met oefeningen en rollenspellen met een acteur. Deze gesprekken worden met video opgenomen, zodat je dieper inzicht krijgt in je eigen kwaliteiten en de punten die je nog kunt ontwikkelen. Onderwerpen en cases die aan bod komen zijn direct gekoppeld aan je eigen praktijk als manager. Denk aan het voeren van lastige gesprekken, begeleiding en coachingsvaardigheden en het tegelijkertijd afstemmen van de doelen van de organisatie en de doelen van een medewerker. Er is tijdens de training ook gelegenheid voor individuele coaching.

Praktische informatie

Aan deze training kunnen maximaal 18 personen deelnemen, met 2 trainers.

Locatie

De Sterrenberg in Otterlo, Adres: Houtkampweg 1, 6731 AV Otterlo

Data

De trainingsdagen voor de aankomende Lof Leadership Journey II zijn: T.B.A

Investering

De kosten van de driedaagse training Leiderschap & Coaching zijn € 2.195,- excl. BTW en hotelaccommodatie. Het leerproces gaat in de avond door. Overnachten in een hotel is dan ook onderdeel van het programma. Met verschillende hotels hebben we een arrangement voor een gereduceerde prijs afgesproken. Een driedaags arrangement kost ca. € 460,- Het arrangement verreken je na afloop van de training zelf met het hotel (ter plaatse of door middel van een zakelijke factuur).

Inschrijven

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Kennismaken

Maak een afspraak met Jolanda Holwerda voor een vrijblijvend adviesgesprek, om samen te ontdekken en te beoordelen of deze training bij jou past. Vul je gegevens in dit formulier in en dan neemt Jolanda zo spoedig mogelijk contact op.

KADO!
Na afloop van je gesprek met Jolanda ontvang je het boek “Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap”!

Neem contact op voor een nadere kennismaking

Jouw trainers

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘ambitie is durven doen waar je goed in bent’”.

Meer over Jolanda
Frits Wilmsen

Frits Wilmsen

Dedicated bezig zijn met leren, ontwikkelen en creativiteit, samen met anderen, beantwoordt aan een diep verlangen van Frits Wilmsen. “Het mooie aan leiderschapsontwikkeling is, dat het zoveel mogelijkheden biedt om ambities waar te maken. En daar is het mij om te doen; gelukkige mensen, succesvollere bedrijven en een gezondere wereld.”

Lees meer over de samenwerking met Frits Wilmsen