Inhoud van de training

In drie dagdelen maak je vanuit jouw huidige positie in de organisatie een reis van drijfveren naar bronnen, van ego naar animo, van macht naar kracht. Je ontdekt hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en op “eigenwijze” een volgende stap kunt zetten. Ook ga je ervaren hoe je door jouw talent in de spotlight te zetten een rolmodel en inspiratie bron kunt worden voor anderen en jezelf.De training is bedoeld voor ambitievolle vrouwen die zich meer zichtbaar willen opstellen en meer impact willen creëren. Krijg antwoord op jouw vragen:

  • Hoe kan ik mijn eigen richting bepalen vanuit kracht?
  • Wat is mijn leiderschapsstijl?
  • Hoe positioneer ik mijzelf?
  • Hoe kan ik mijn ambitie(s) duidelijker uitspreken?
  • Hoe kan ik met vertrouwen op het podium staan zonder mezelf te verliezen?
  • Hoe kan ik gebruik maken van mijn feminiene en masculiene eigenschappen?
  • Waar mag ik trots op zijn?
Ja, ik ontvang graag een offerte op maat

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Foto’s: Deelnemers training ‘Zet je talent in de Spotlight’ bij Accenture

Vrouwen die het verschil willen maken en de top willen bereiken, moeten het heft in eigen hand nemen en het gesprek met zichzelf aangaan. Daarbij is de belangrijkste vraag: wat houdt me eigenlijk tegen?

Programma

De training werkt aan de hand van het door Lof ontwikkelde pad van de held(in)©. Moodboards vormen het startpunt van de workshop. Vervolgens gaan we aan de hand van storytelling kijken waar we jouw kracht ligt en maak je in zeven stappen een reis van “ego” naar “zelf”. Daarbij komen vragen aan de orde als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Door het delen van (levens) verhalen merk je waar jouw kracht en valkuilen liggen maar ook hoe jij in staat bent anderen te inspireren. Daarna gaan we aan de hand van jouw rolmodel kijken hoe jij jouw talent in de wereld kan zetten. We sluiten de training af met een talentpresentatie waarbij de deelnemers hun leiderschapsstijl presenteren aan collega’s en of leidinggevenden.

Wil jij de vrouwen in jouw organisatie in de spotlight zetten. Zodat ze een inspiratiebron kunnen worden voor zichzelf en anderen, vraag dan een offerte op maat aan!

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Praktische informatie

Aan deze training kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Duur

De training duurt drie dagdelen, die binnen twee maanden zullen plaatsvinden. Vooraf vullen de deelnemers een intakeformulier in.

Locatie

Bij opdrachtgever inhouse.

Benodigdheden

Laptop, Beamer, flipchart, ruimte in U opstelling 1 tafel en geen inkijk.Een eventuele extra (derde) trainer wordt in overleg met de opdrachtgever ingezet en apart geoffreerd.

Jouw trainer

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘ambitie is durven doen waar je goed in bent’”.

Meer over Jolanda