Inhoud van de training

De training werkt aan de hand van het door Lof ontwikkelde Pad van de Held(in)©. Gebaseerd op het boek de Hero’s Journey van Joseph Campbell maken deelnemers in een aantal heldere stappen een reis van “ego” naar “zelf”.

In zeven stappen ontdek je waar jouw talenten liggen en hoe je op eigen kracht het verschil kunt maken binnen een organisatie en de wereld eromheen. Door jouw talent in de spotlight te zetten word jij een rolmodel voor anderen!

Deze training heeft als doel om op een authentieke, eigen wijze een verschil te maken en is geschikt voor teams die meer gebruik willen maken van aanwezig talent en elkaars sterkte.

Programma

De door Lof ontwikkelde Moodboards vormen het startpunt vormen van de workshop. Vervolgens gaan we aan de hand van storytelling kijken waar we jouw kracht ligt. Door het delen van (levens) verhalen ervaar je waar jouw kracht en valkuilen liggen maar ook hoe jij in staat bent anderen te inspireren. Daarna gaan we aan de hand van jouw rolmodel kijken hoe jij jouw talent in de wereld kan zetten. Met als slot een talentpresentatie die een onvergetelijke indruk maakt.

Met een rolmodel in je achterhoofd voel je je gesteund. Want wat zij kunnen, kunnen wij ook. De kracht zit in jezelf.

Praktische informatie

Aan deze training kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

Duur

1 dagdeel

Locatie

Bij opdrachtgever inhouse.

Benodigdheden

Laptop, Beamer, flipchart, ruimte in U opstelling 1 tafel en geen inkijk.

Investering

We maken graag een offerte op maat!

Jouw trainer

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘ambitie is durven doen waar je goed in bent’”.

Meer over Jolanda