Inhoud van de training

In deze training krijg je antwoord op je vragen: Wat doe je om je balans te bewaren? En hoe houd je je relaties, thuis en op je werk, in al deze dynamiek in stand en blijf je optimaal presteren. Je krijgt tools om het gesprek met elkaar en je leidinggevende aan te gaan en inzicht in hoe mensen combinatie werk en privé verschillend aanpakken. Wat past bij wie? En welke gevolgen heeft dat voor je inzetbaarheid en vitaliteit? Aan de hand van je WorkStyle Profile kun je constructief praten, zonder in een goed-fout discussie terecht te komen. Ook leer je in deze training mindfulness technieken om stress te reduceren en met meer voldoening en zelfvertrouwen je ambitie(s) waar te maken.
In deze training wordt de dialoog tussen werknemer en leidinggevende gefaciliteerd. We creëren een optimale cultuur en setting waar je je ambities kunt waarmaken op zowel individueel als organisatie niveau en je je veilig voelt om werk en privé te combineren op een manier die het beste in medewerkers en leidinggevenden naar boven haalt.
Ja, ik ontvang graag een offerte op maat

Liever eerst kennismaken met Jolanda Holwerda? Dat kan ook.

Wat geldt in het vliegtuig, geldt ook in je privéleven: zet in een noodgeval eerst een zuurstofmasker bij jezelf op en help dan pas je kind. Zorg eerst voor jezelf, pas dan kan je echt goed voor anderen – je kinderen, je geliefden, je collega’s, je baas – zorgen.

Programma

Voorafgaand aan de training krijgen de deelnemers een intakeformulier om in te vullen.

Dagdeel 1 Het verkennen van ambities en het in kaart brengen van jouw Workstyle Profile
Op deze eerste dag gaan we in op vragen zoals: Welke ambities heb ik? Welke afwegingen/keuzes maak ik? Welke ballen houd ik in de lucht en wat doe ik om mijn energie optimaal in te zetten en mezelf vitaal te houden? Welke Workstyle Profile heb ik? Hoe sluit dat aan bij de ambities van de organisatie waar ik werk?

Tijdens dit dagdeel introduceert een leidinggevende de ambities van de organisatie.

Dagdeel 2 Het oefenen met mindfulness technieken
Hoe blijf ik vitaal in deze fase van mijn leven? Welke technieken kan ik aanleren om stress te reduceren en mijn meervoudige ambities waar te maken? Deze dag richt zich op bewustwording van (persoonlijke) stress en de gevolgen daarvan voor de mentale en fysieke gezondheid met als doel  grip te krijgen op je eigen leven.

Dagdeel 3  Het presenteren en verankeren van je ambities
Tijdens deze sessie word je uitgenodigd om door middel van een talentpresentatie je inzichten en bevinden te presenteren aan de groep en eventueel je leidinggevende als blijvende getuigenis van jouw doelstellingen. Op deze manier ga je met meer voldoening en zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.

Praktische informatie

Aan deze training kunnen maximaal 12 personen deelnemen.
Doelgroep: Ambitievolle vrouwen en mannen

Locatie

Bij opdrachtgever inhouse.

Duur

3 dagdelen

 

Benodigdheden

Beamer en flip-over, u-opstelling.

Investering

We maken graag een offerte op maat voor jouw organisatie!

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat.

Liever eerst kennismaken met Jolanda Holwerda? Dat kan ook.

Jouw trainer

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘ambitie is durven doen waar je goed in bent’”.

Meer over Jolanda