Het coachingstraject

Ben jij zo’n vrouw die denkt dat jij alles moet kunnen? Liefst tegelijkertijd? Hoe goed is goed genoeg? Het vinden van een goede balans tussen werk en privézaken, hoe doe je dat?  Hoe zichtbaar en houdbaar zijn je keuzes en passen die in het beeld van succes? Hoe ziet succes voor jou eruit en geef je vorm aan jouw ambitie?

Aan de hand van het Lof Labyrint gaan we aan de slag met jouw ambities en dilemma’s met als doel jouw talent en kwaliteiten zichtbaar te maken. Maar werken we ook aan de belemmeringen die je tegenhouden je doel te verwezenlijken.

Hierbij maken we ook gebruik van Insights Discovery, dit is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen.

Het geeft een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren. Iedereen heeft vier kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

 

Op welke momenten heb je jezelf beperkt door al keuzes te maken voor situaties die er nog niet zijn?

 (Lean in – Sheryl Sandberg 2013)

Investering

Je doorloopt je persoonlijke traject, in het tempo waar jij je prettig bij voelt.

Dagdelen: 5 sessies van 2 uur
Aantal deelnemers: 1
Prijs: €2000 euro (exclusief BTW)

Direct inschrijven

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Kennismaken?

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Liever eerst kennismaken voordat je besluit om je in te schrijven? Dat kan!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, om samen te ontdekken en te beoordelen of dit individuele coaching traject bij jou past.

Vul je gegevens in dit formulier in en dan neemt Jolanda zo spoedig mogelijk contact met je op.

KADO!
Na afloop van het gesprek ontvang je het boek “Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap”!

Neem contact met mij op

Jouw coach

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘Ambitie is durven doen waar je goed in bent’”.