Kom in jouw kracht!

Vanuit de overtuiging dat vrouwen de toekomst hebben én verdienen, is er een unieke coproductie ontstaan tussen Lof en Better Future. Een leiderschapsprogramma voor vrouwen die de ambitie hebben een verschil te maken in de organisatie en wereld waarin ze werkzaam zijn. In samenwerking met het Face The Future programma, verwelkomen we tijdens deze reis ook een groep nieuwkomers met een verblijfstatus. Jouw deelname maakt het mogelijk dat ook deze groep een kans krijgt een eigen authentieke leiderschapsstijl te ontwikkelen en zich te richten op de toekomst.

Tijdens deze vierdaagse crosscompany training ga je op zoek naar jouw eigen authentieke leiderschapsstijl.

  • Hoe zet je jouw prestaties strategisch neer?
  • Hoe laat je oude overtuigingen los?
  • Hoe blijf je in verbinding met jezelf en anderen?
  • Hoe kan je meer rust ervaren in de verschillende rollen in je leven?

De Lof Leadership Journey I geeft antwoord op deze vragen.

Daarnaast leer je om te gaan met je eigen meervoudige ambities en om meer voldoening en zingeving in werk en leven te ervaren. In deze training zetten we je in je kracht en maken je – aan de hand van het Lof Labyrint – bewust van de weg vol uitdagingen naar jouw top. Aan de hand van het Lof Labyrint© doorlopen we acht blokken waarin je je bewust wordt van de uitdagingen die je tegenkomt. Je gaat van je drijfveren naar bronnen, van ego naar animo en vanuit je macht naar kracht. Als deelnemer ontdek je hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en hoe je een rolmodel en inspiratiebron wordt voor anderen.

 

Josy Hilkes: “Ik ben mij meer bewust van mijn eigen impact en probeer de inzichten in te zetten om meer impact te maken en meer rood voorkeursgedrag te laten zien om mijzelf meer zichtbaar te maken.” 

Nara Hovhannisyan: “Ik heb geleerd hoe ik mijn potentieel kan inzetten om de doelen te bereiken en in mijn kracht durven gaan staan.”

Om de reis voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, hanteren we 3 tarieven:

  • Deelname via een bedrijf kost € 2.450,- exclusief BTW per persoon.
  • ZZP-ers betalen € 1.500,- exclusief BTW.

Een tweede persoon uit een organisatie kan voor de helft van de prijs deelnemen.

Arrangementskosten (volledige maaltijden en 2 overnachtingen) zijn extra en bedragen € 395,- exclusief BTW.

Bekijk het volledige programma.

Na het volgen van de Lof Leadership Journey I

•    Ben je je bewust van de beeldvorming en stereotypering en inzicht in ambities en m/v verschillen •    Durf je authenticiteit te tonen •    Kun je je zichtbaarheid vergroten evenals je beïnvloedend vermogen •    Heb je je eigen leiderschapsstijl met zelfvertrouwen vormgegeven en kun je een inspiratiebron zijn voor anderen

Hoe vind jij jouw eigen kracht door zelfcompassie?

Data & Locatie

De training bestaat uit een intake en 8 dagdelen, verspreid over 2x 2 dagen in twee maanden tijd. Aan de training kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Locatie

Stal aan de Kaag, Kaageiland. Adres: Julianalaan 13 A, 2159 LB, Kaag

Data

We starten op 6 en 7 februari 2020 en vervolgen op 9 en 10 maart 2020