Eva Jinek zei het prachtig toen ze onlangs de Zilveren Televizier-Ster 2017 uitgereikt kreeg. “Hoe lastig is het om jezelf te blijven?” Onze natuurlijke neiging is ons aan te passen. Vaak vind je jezelf niet goed genoeg. Overheerst de criticus in jezelf. Heb je een negatief geloof opgebouwd over jezelf. En vergelijk je jezelf constant met anderen. Want hoe lastig is het niet jezelf te blijven in een omgeving waar iedereen ‘anders’ is en de spelregels bepaald worden door anderen?

Voor vrouwen gelden in organisaties vaak andere spelregels dan voor mannen.

Het carrière pad is nog veelal mannelijk gedefinieerd en vrouwelijk leiderschap is nog niet vanzelfsprekend. Veel vrouwen passen zich (onbewust) aan hun omgeving aan en ‘vermannen zich’, terwijl ze zich ondertussen in veel bochten wringen om het op alle terreinen goed te doen. Dit gaat ten koste van je energie en geloof in jezelf en levert negatieve energie op. Welke dilemma’s kom je tegen als je als vrouw carrière wilt maken en tegelijkertijd ambities hebt op andere terreinen? Word je gewaardeerd om wie je bent of heb je het gevoel dat je je continue moet aanpassen? Waar zit jouw verlangen? En hoe kun je vanuit jouw authentieke kracht een verschil maken in je organisatie en de wereld eromheen?

Het antwoord vind je in de nieuwe Lof Leadership Journey

Speciaal voor vrouwen met die vragen heb ik op grond van mijn eigen ervaring het Lof labyrint ontwikkeld waarin je in zeven stappen in je kracht komt. In deze training ga je aan de hand van het pad van de heldin op zoek naar jouw leiderschapsstijl en zul je ervaren hoe jijzelf op een authentieke en eigenwijze manier het verschil kunt maken binnen een organisatie en de wereld eromheen.

We hebben de inschrijving van de Lof Leadership Journey I die start op 23 mei 2019 geopend!

Het is tijd om je eigenwaarde op te krikken, maar vooral om met veel meer compassie naar jezelf te kijken.

 

”Wat je van binnen niet voelt ga je buiten halen”, zei mijn yoga lerares altijd en dat is precies waar de Lof Leadership Journey over gaat. De kracht in jezelf vinden, niet alleen, maar in het gezelschap van andere inspirerende vrouwen die elk hun eigen pad bewandelen.

Door jouw deelname aan het programma maak je ook de deelname mogelijk van een talentvolle nieuwkomer in Nederland. In samenwerking met Face the Future zullen we ook talentvolle vrouwen uit andere culturen uitnodigen deel te nemen aan deze editie.

1. Je talenten…

Op basis van het Insights Discovery profiel kijken we waar je talenten en valkuilen liggen en onderzoeken we waar je voorkeuren en bekrachtigende en belemmerende overtuigingen liggen.  Ook staan we stil bij jouw ambities en kijken we door middel van storytelling jouw persoonlijke purpose in kaart kunnen brengen.

2. Je rol ?

We gaan aan de slag met jouw talent op basis van de 4 dimensies van leiderschap; emotioneel, fysiek, emotioneel en spiritueel en breken met de belemmerende overtuigingen die je tegenhouden jouw talent in de wereld te zetten. We gaan ook aan de slag met mindfulness technieken om bewust stil te staan in het hier en nu. Hierdoor kun je richting geven aan je eigen toekomst.

3. Je invloed !

We maken een doorvertaling van jouw talent naar jouw rol en betekenis binnen de organisatie en de wereld om er heen. Daarbij kijken we ook hoe jij je (leidinggevende) kwaliteiten in de praktijk kunt brengen en je invloed kunt vergroten.

Wat anderen hierover zeggen

Josy Hilkes

De training heeft me veel gebracht. Ik heb meer inzicht gekregen en bevestiging van mijn sterkte punten en ook mijn valkuilen.

Ik ben mij meer bewust van mijn eigen impact en probeer de inzichten te zetten om meer impact te maken en meer roode gedrag voorkeurs te laten zien om mijzelf meer zichbaar te maken.

De combinatie van verschillende culturen in 1 groep zorgt dat je naar elkaars verhalen kunt luisteren en ook vragen aan elkaar gaat stellen. Ik heb oprecht waardering voor de pittige routes die sommigen hebben afgelegd en het doorzettingsvermogen van deze vrouwen om hun plek hier in Nederland te veroveren.

Nara Hovhannisyan

Ik vond de cursus Face the Female Future heel erg nuttig en leerzaam. Het heeft mij veel meer inzicht gegeven in mezelf, meer zelfvertrouwen. Ik ben er bewust van geworden wat wil ik en wat kan ik. Heb nu meer vertrouwen in mijn eigen talent en ambities.

Ik heb geleerd hoe ik mij potentieel kan inzetten om de doelen te bereiken en in mijn kracht durven  gaan staan.

Het was een zeer interessante,inspirerede training, die ik zeker andere vrouwen zou aanraden.