Zoom even helemaal uit en gun jezelf een boost

07-07-20 0 reacties

Ik kreeg veel reacties op mijn nieuwsbrief over huidhonger aan het begin van de Coronatijd. Veel mensen die net als ik verward waren over wat er over ons heen kwam. Het niet meer vanzelfsprekend naar je werk kunnen gaan, of kinderen naar school brengen. Niet meer spontaan met familie en vrienden afspreken, gewoon omdat je daar zin in had. Op een hele rare manier kwam ons drukke leven tot een stilstand. Alsof we uit een TGV stapten en midden in het weiland gedropt werden en verbaasd om ons heen keken. 

Gelukkig bleek het landschap dan soms onverwachts mooi. De natuur kwam precies in die periode tot leven en gecombineerd met veel zon, konden we opeens weer genieten van de kleine dingen in het leven en de mensen om je heen. Nabuurschap kreeg een nieuwe betekenis. Het was ook een periode om dankbaar te zijn voor je gezondheid en wat er nog allemaal wel was in je leven. Ik ging er ook stiekem over nadenken of het nou wel nodig was, die grootse en meeslepende levensstijl te leiden. Een bevestiging dat het “meer meer” denken niet gelukkig maakt. En dat we de economie echt op een andere manier willen inrichten.

Toch betekende voor veel vrouwen de afgelopen tijd ook dat ze zich in allerlei bochten moesten wringen om het goed te doen op alle fronten. Een nieuwe balans te vinden tussen werk en privé. Veel vrouwen klopten juist in deze tijd bij mij aan voor een Corona coachingstraject om even uit te zoomen en deze tijd te gebruiken om na te denken over wat je nu echt wilt in het leven. Uit al deze gesprekken bleek dat de behoefte om even stil te staan bij jezelf, in plaats van bij anderen, enorm groot. 

Om op deze behoefte in te spelen heb ik samen met Vreneli Stadelmaier  van SheConsult de Summer Academy ontwikkeld. Van 17 t/m 21 augustus bieden we  een fantastisch programma aan om jezelf helemaal op te laden. Naast een aantal dagelijkse activiteiten zoals Create your own happy space en Unleash your female power kun je elke dag een aantal inspirerende trainingen volgen. In een kleine setting (volgens de RIVM-normen) op een prachtige plek in Nederland, zet je alle stress van je af en leer je op een mindvolle manier naar jezelf kijken, je talenten te (her) waarderen en te groeien in persoonlijk leiderschap. Zo ben je na de zomervakantie helemaal klaar om zelfbewust en uitgerust aan het nieuwe werkseizoen te beginnen. 

We kunnen niet wachten om samen met een andere inspirerende vrouwen aan de slag te gaan in deze prachtige omgeving.
Inschrijven kan tot 17 juli dus boek snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Heb een geweldige zomer, blijf gezond en ik hoop je live te zien op de SummerAcademy.