The summer is magic – earlybird aanbiedingen

21-07-16 0 reacties

Een mooi Nederlands gezegde is “De boog kan niet altijd gespannen zijn”, maar dat is wel hoe we ons leven leiden. Met de komst van het flexwerken en social media zijn we 24/7 alert en staan we continu ‘aan’. In de ideale werksituatie gebruiken we maar 80% van onze energie en houden we nog 20% energie over voor overige activiteiten, ons  gezin en onszelf. Maar vaak merk ik in de trainingen die ik geef dat veel mensen continu in de overdrive zitten. Zij functioneren op reserve energie.  Als je dat te lang doet kom je het rood. Het kost dan veel meer tijd om de stress in je lichaam af te bouwen. En als de meter eenmaal in het rood staat, duurt het veel langer om weer op te laden, en dan ligt de burn-out op de loer.

Daarom worstelen veel  organisaties met het vinden van een goede werk-privé balans. Gelukkig realiseren steeds meer bedrijven zich het belang van vitale werknemers en proberen zij uitval voor te zijn. Voor Post Nl, PWC en KPN verzorgt de Lof Academy in-company programma’s om mensen bewust te laten worden van hun energie niveau en het effect van een gezond lichaam op een gezonde geest. Daarbij hoort bij dat je bewust bent van wat je energie geeft en wat je stress oplevert. Maar ook dat bewust wordt van de 50.000 gedachten die dagelijks door je hoofd tollen. En dat die gedachten voornamelijk repeterend en vaak negatief zijn. Daar kun je dus best wat minder van gebruiken!

Ik wens je deze zomer naast veel energie daarom vooral ook veel gedachtenloosheid toe.

Inspirerende groet, Jolanda Holwerda

Ps. Om de vitaliteit vast te houden – ook na je vakantie een aantal early bird aanbiedingen! Schrijf je je in voor 15 augustus voor de Lof alumni dag, de Lof leadership Journey op de Kaag, of de leiderschapsretraite naar la Fenalla (Italië) en ontvang 15 % korting. Met als optimale doel dat je leert in deze trainingen hoe je je leiderschap vorm en inhoud geeft, maar ook hoe je zelf je dagelijkse portie Yin kunt inbouwen in je leven.

Meld je hier aan voor één van onze trainingen.