Lof Leadership Journey I – zomereditie: bezinning en zelfreflectie

07-07-16 0 reacties

Onlangs de zomereditie van de Lof Leadership Journey. Graag geven we je een impressie wat deze reis voor acht prachtige vrouwen in petto had.

Lof Labyrint Lofacademy LLJ I zomer 2016 25

‘Bijzonder hoe je in zo’n korte tijd met wildvreemden zó diep kan gaan. Ik denk dat deze vrouwen dingen van mij weten die mijn vriendinnen waarschijnlijk niet weten. Om te veranderen, moet je weten wat je dwars zit en dat dwarse, zit vaak diep van binnen.’

Nathalie Vreeburg, zelfstandig professional (lees haar blog over de journey)

Lofacademy LLJ I zomer 2016 16   LLJ I zomer 2016

‘Heel mooi hoe Jolanda Holwerda haar eigen ervaring en levenslessen gebruikt om anderen op weg te helpen! Echt oog en hart voor alle cursisten!’

‘Het was echt een cadeautje aan mezelf! Heel waardevol om de tijd te nemen voor bezinning en zelfreflectie. Ik heb antwoorden gekregen, ook op vragen die ik van tevoren niet had. De training mij meer zelfvertrouwen gegeven en het gevoel dat ik klaar ben voor de stap die ik nu neem. Ik geloof nu in mezelf als leider. Plus ik heb mooie ideeën meegenomen om zelf en met mijn team mee aan de slag te gaan.’

Kim van Guldenmundt-van Lammeren, PostNL

 

Lofacademy LLJ I zomer 2016 32 Lofacademy LLJ I zomer 2016 7

Eind september start een nieuwe Lof Leadership Journey I – reis door het labyrint.  Lees meer over deze training of neem contact op met Jolanda Holwerda om samen te ontdekken en te beoordelen of deze training bij jou past.