Worklife Balance Training bij PwC

14-12-16 0 reacties

Jolanda Holwerda heeft de Worklife Balance training bij PwC gegeven voor jonge ouders, waar deelnemers erg enthousiast over waren.

Uit de Worklife balance training werd duidelijk hoe belangrijk het is ‘detox time’ te nemen zowel voor jezelf, als voor je partner. Daarnaast zijn de ademhalingsoefeningen die tijdens de training aangeleerd worden nuttig, effectief en direct toepasbaar. Het werd voor de deelnemers duidelijk dat het maken van eigen keuzes en communiceren met je omgeving noodzakelijk is.

Dit geeft directe handvatten om het gesprek met je leidinggevende aan te gaan, het heeft een deelnemer geïnspireerd tot het hebben van een gesprek met de leidinggevende over het carrière-plafond. Andere deelnemers waren geïnspireerd om hun werkstijl profiel te gaan bespreken en meer grenzen in te bouwen tussen werk en privé tijd.

De verschillende dimensies van leiderschap waardoor je zelf in balans kunt blijven, zijn een eyeopener. Al deze elementen gecombineerd met inzichten over de relatie tussen het lichaam, het brein en de performance op het werk maar ook thuis, maakt het een unieke training.

Wil jouw organisatie ook de worklife performance verbeteren? Kijk dan bij onze In-company trainingen.

 

work-life-balance

 

Make your worklife balance work!