Circular Leadership symposium + info-avond Lof Leadership Inspiration Journey

01-10-16 0 reacties

Op 10 oktober is het zover. Dan vindt het symposium Circular Leadership 2016 plaats. Over nieuw leiderschap in de tijden van VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) in B.Amsterdam, Europa’s grootste co-workingspace.

Het programma is inmiddels zo goed als compleet. We hebben inspirerende workshopsessies en keynote speakers zoals prof, Gerda van Dijk (hoogleraar Organisatie Ecologie) over Circulaire Causaliteit, Matthias Veltkamp (Vandebron) over Zelfleiderschap en Marijn Wiersma (FMO) over bankieren voor een betere wereld. Wat heel bijzonder is dat Marijn een oud-deelnemer is van de Lof Leadership Journey, dus ik ben extra trots op haar. Ook geef ik zelf een workshop over de heroes journey, van ego naar eco. Verder zijn er nog talloze andere ‘life changing’ workshops zoals:

  • De Kracht van Intuïtie voor Daadkrachtig Leiderschap
  • Circulair Leiderschap in het MKB
  • De Uitdagingen op het gebied van Circulair Leiderschap bij Heineken
  • Mindfulness Leiderschapstrainingen bij Fortune Top 500 bedrijven
  • Het Belang van Stilte en Meditatie voor Zakelijk en Persoonlijk Succes.

Aan het einde van de dag delen we in het World Café de ervaringen en gaan we de dialoog aan over jouw visie op leiderschap en hoe je de ervaringen kunt toepassen in je eigen organisatie. Je vindt inspiratie, ontmoet veel nieuwe gezichten en kunt netwerken als nooit tevoren op de prachtige locatie van het symposium.

Na afloop ben je belangrijke ervaringen rijker. Inspiratie, inzichten, kennis, nieuwe contacten en plannen voor de toekomst!
Graag nodig ik je persoonlijk uit om deel te nemen aan het symposium.
Als lid van de Lof Community betaal je slechts € 85 in plaats van € 247,50. Gebruik daarvoor de kortingskode “b.amsterdam” als je inschrijft.

Kijk voor het gehele programma en boek snel voor de laatste tickets op circularleadership.eu
Graag ontmoeten we je op 10 oktober op het symposium Circular Leadership 2016 in B.Amsterdam!

Informatie-avond India

Tenslotte ook nog aandacht voor de info-avond over India. Als je een life changing experience mee wilt maken, is dit je kans. Kom op 6 oktober naar de informatie-avond en we ontvangen je graag in Indiaase sfeer!

Hartelijke groet,

Jolanda Holwerda

Lees meer over de inspiration journey >