Lof voor Ambitious Mama’s – you can’t be what you can’t see!

08-06-16 0 reacties

stukje am Als kinderen zeven jaar zijn, geven evenveel jongens als meisjes aan later president te willen worden. Op hun vijftiende hebben de meeste meisjes dat idee laten varen, omdat ze denken dat het voor hen niet haalbaar is. Waarom? Omdat ze op die post immers bijna alleen maar mannen zien. Wat je niet ziet, kun je ook niet worden. Dus is het zaak de vrouwelijke rolmodellen die er wel zijn naar voren te halen. En dat is precies wat we gaan doen in deze Lof voor Ambitious Mama’s.

Speciale editie: You can’t be what you can’t see!
Lof voor Ambitious Mama’s wordt gelanceerd tijdens het  Lof Spotlightprijs event in oktober dit jaar. Oplage magazine: 30.000 exemplaren. Minimaal bereik: 60.000 personen.

Lees meer over de mogelijkheden voor deelname