Inspirator Jolanda Holwerda

07-06-16 0 reacties

Find a good role modelInspirators Factory (IF) is een inspiratieplatform en heeft als doel andere mensen en organisaties te motiveren en te inspireren. De inspirators zijn authentieke personen met een missie of een belangrijke boodschap. “Bij de eerste ontmoeting met Jolanda Holwerda, wist ik dat zij absoluut thuis hoort op dit platform,” aldus Rieke Vlek, oprichter IF. “Jolanda had een missie en maakte hier werk van, vanuit haar hart en in mijn ogen met succes!”

Sinds kort kun je dan ook de de training ‘het pad van de heldin terugvinden bij ‘IF’s Journey; how to get there?’ Op grond van jouw levensverhaal ga je op zoek naar jouw talent en rolmodel. Uit eerder onderzoek van Lof blijkt dat het hebben van een rolmodel helpt jouw levenspad zin en vorm te geven. De vraag is: welk rolmodel past bij jou?

Lees meer over Inspirator Factory en ‘IF’s Journey; how to get there?