Lof nieuwe stijl

06-06-16 0 reacties

BedanktWe hebben ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen op de nieuwe website en zijn blij met de waardering die daaruit spreekt voor ons aanbod. Sinds de start van Lof hebben we ons ingezet om mensen te inspireren hun ambities in work en life waar te maken en dat blijven we ook in de toekomst graag doen!

Een greep uit de reacties:

Mooie website met krachtige missie! De wereld heeft meer yin nodig. Iedere bijdrage daaraan is een stap vooruit: powerful Women are the Architects of Change…waar ze zich ook bevinden!
Ingun Bol, managing partner Fit4change

Super heldere en duidelijke website, bemoedigend , krachtig en aansprekend. Ik zal de site onmiddellijk doorsturen aan mijn twee dochters, als voorbeeld hoe het kan, moderne vrouwen met carrière en kinderen (of wensen) Alle Lof!!!
Denise Veldhuis

Gefeliciteerd met je nieuwe website! 10 jaar alweer. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe de eerste uitgave van Lof mijn leven heeft bepaald. Ik las in het blad een interview met een vrouw die bezig was als coach/spreker over onder meer archetypen. Tijdens het lezen had ik een soort helder moment, alsof ik in 1 klap wist: dit wil ik! En ik zocht al mijn hele leven. Nog dank daarvoor. Is het nog mogelijk om het eerste nummer te verkrijgen?
Jildou Oostenbrug

Dag Jolanda, wat een mooie website en inspiratie geef je weer. Ik heb het magazine Lof altijd met veel plezier en interesse gelezen, deze website is een mooi vervolg in een eigentijds jasje en biedt weer heel veel nieuwe ontwikkeling voor individu en bedrijf, mooi!
Lenneke Smit

Inspirerende site die mij zeker aan het denken zet waar ik zelf sta en waar ik heen wil. Mooie ontdekkingsreis!
Donja van Ek

Gisteren nog wat oude Lof magazine uit de plaatselijke bibliotheek geleend en doorgelezen. Dat gaf weer een heleboel inspiratie. Heb bewondering voor je visie en je aanpak en zal deze nieuwe versie website met veel plezier volgen.
Annelien de Ruijter

Beste Jolanda,
Gefeliciteerd met je nieuwe website! In de (verkorte versie van) talent in de spotlight die je eind vorig jaar bij PostNL gaf vertelde je al iets over je inzichten vanuit de yin yoga opleiding. Mooi dat je deze inzichten nu daadwerkelijk integreert in je aanbod!
Heel veel succes en ik blijf Lof volgen!|
Natalie Abels, Post NL

Gefeliciteerd met je nieuwe prikkelende en intuïtieve site. Laagdrempelig en ik kan snel de juiste informatie vinden. Je filmpje werkt stimulerend en voel mij trots dat ik vrouw ben met al mijn diverse rollen. Ik ben hierdoor beter & scherper in alles wat ik doe. Je bent een inspiratie, dank je wel.
Hylkia Nas-Kersten, ABN AMRO NV

Jouw verhaal m.b.t. ontdekkingstochten in en naar jezelf via yoga, meditatie en samenzijn vind ik bijzonder sterk, daar deze zaken bijdragen aan een interne verkenning van de persoon zelf, waarbij het een mooie bijkomstigheid is als de persoon zelf zijn blokkades kan en wil opruimen.

Jammer dat het met name voor en door vrouwen is, het wordt tijd dat we elkaar als MENS zien die elkaar aanvullen in een oneindig leerproces, zonder te kijken naar sekse, neemt niet weg dat het de ogen, hart en buik (ratio-emo-spirit) van vele vrouwen kan openen in het proces wat jij voor ogen hebt als de persoon in kwestie hier zelf voor open staat met Mind Body and Soul. Succes met je bedrijf, blad en site.
Marc Bontekoe, Unilever Foodsolutions

Vol lof, over de website en academy. Altijd inspirerend en fijn om te kunnen sparren met gelijkgestemden.
Sharon Nuijten