Wie is jouw rolmodel? Tip voor Moederdag!

01-05-16 0 reacties

Boek Jolanda HolwerdaDe zelfgemaakte knutsels raken je moederhart natuurlijk het meest. Maar voor ambitieuze moeders verdient het boek van Jolanda Holwerda zeker een tweede plek.

Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap. Nu voor 15 euro.

In  ieder van ons zit een rolmodel. Het is belangrijk te spiegelen en te oefenen met je “possible self”. Jolanda Holwerda inspireert jou de kracht te vinden in jezelf om vervolgens andere vrouwen te inspireren hun kracht te vinden.

In het boek ‘Vanuit je hart naar succes’: in werk, leven en moederschap vertelt Jolanda openhartig haar eigen verhaal – van burnout tot directeur van Lof Media – en interviewde voor dit boek zestien mensen die haar inspireerden en tot nieuwe inzichten brachten op het gebied van persoonlijk leiderschap: Agnes Jongerius, Faiza Dadi, Robert Swaak en Astrid Tebberman, Lia Belilos, Ina Brouwer, Claartje Vinkenburg, Anja Berkelaar, Christien Brinkgreve, Margo van Berkel, Yolanda Buchel, Yvonne Benschop, Caty Asscher, Oscar Kneppers, Esther Mollema, en Pauline van der Meer Mohr

“Met een rolmodel in je achterhoofd voel je je gesteund. Want wat zij kunnen, kunnen wij ook. De kracht zit in jezelf.”

Geef je geliefden een hint. Delen is toegestaan…