Lof Spotlightprijs

12-10-15 0 reacties

Het Genootschap Noblesse Oblige reikt jaarlijks de Lof Spotlightprijs uit aan een next generation rolmodel. Het Genootschap Noblesse Oblige is opgericht door Jolanda Holwerda, en heeft ze ondergebracht in de Lof foundation. Dit is een gezelschap van invloedrijke vrouwen die vanuit hun positie van invloed een verschil willen maken voor de next generation.

Op maandag 12 oktober werd de Lof Spotlightprijs 2015 uitgereikt tijdens een feestelijk evenement in het SER gebouw in Den Haag. Na een opening door Lof oprichtster Jolanda Holwerda, gaven de 6 finalistes (Saskia van Ewijk, Debby Jannink, Kasia Piotrowska, Annemaaike Serlier-van der Bergh, Anouk Vos en Lotte Wieland) elk een pitch van 2 minuten waarin ze aan de hand van 6 beelden vertelden waarom zij leiderschap een nieuw gezicht geven. Daarna interviewde Katinka de Korte (Accenture) actrice Halina Reijn over innovatief leiderschap.

Bekijk de foto’s op Facebook.Jolanda uitreiking Spotlightprijs Mariet Hamer

“Wees ambitieus (en zeg dat ook), doe waar je goed in bent en wees bereid om te falen, dan kan je alles bereiken”. Halina Reijn

In 2014 won Marion Brouwer, POST NL, de Spotlightprijs en in 2013 Monique Sturmans, ROBECo.

Een bijzondere middag, louter vrouwen in het pand
En machtige moeders, opgehangen aan de wand.
Halina Reijn die haakte aan, daarna, tegen vijf uur
Hingen wij Mariëtte Hamer aan haar haakje aan de muur.

De Sneldichteres, uitreiking LOF Spotlight Award – SER gebouw, Den Haag, 12 oktober 2015