Genootschap voor de klas

14-02-18 0 reacties

8 maart is het weer internationale vrouwendag!

In samenwerking met Topfem organiseert Lof de inspirerende sessie genootschap voor de klas, waar we in gesprek gaan met Jeanine van der Vlist, Managing Director Nederland bij Eurofiber en CEO van het jaar 2017. 

RSVP voor woensdag 7 maart door je aanmelding te mailen naar: foundation.lof@gmail.com

Jeanine van der Vlist werd bekend in Nederland als Managing Director van Eurofibre – een internationale provider van industrieleidende digitale infrastructuur – in juni 2016. Daarvoor werkte ze bij bedrijven zoals:  Essent, Nokia, Dell en Fujitsu.
Onder haar leiderschap en de implementatie van haar strategische lange termijn plan, is Eurofibre enorm gegroeid. Jeanine zegt dat haar strategie erop gericht is om “fan-klanten” voor het bedrijf te creëren. Ze gelooft dat als klanten ook fan van het bedrijf zijn, het bedrijf zal groeien.

Jeanine heeft de CEO van het jaar- prijs 2017 gewonnen, waarbij ze alle andere genomineerden (alleen maar mannen) ver achter haar liet. Bekijk hieronder  het filmpje ten tijde van haar nominatie:

Het evenement zal plaatsvinden in het Kamerlingh Onnesgebouw van Universiteit Leiden op donderdag 8 maart. De inloop is vanaf 18:30 uur en het inhoudelijk gedeelte zal om 19:00 uur beginnen. Aansluitend zo rond 21:00 uur zullen we in Cityhall Leiden – op loopafstand van het Kamerlingh Onnesgebouw – onder het genot van een drankje met elkaar napraten.

18:30 – 19:00 Inloop
19:00 – 21:00 Storytelling en Q&A
21:00 – 22:00 Borrel en napraten bij City Hall

Wij hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen om Internationale Vrouwendag met elkaar te vieren! Breng gerust een vriendin, je moeder, dochter, oma, collega of buurmeisje/vrouw mee. RSVP voor woensdag 7 maart door je aanmelding te mailen naar: foundation.lof@gmail.com

Hartelijke groet namens het bestuur van Lof,

Judith Meeng
Carol Velthuis
Jolanda Holwerda
Annemiek Gouwens