Sisterhood in de Lof Leadership Journey I Op reis door het Lof Labyrint

06-02-18 0 reacties

Testimonial van Tina over haar ervaring van de Lof Leadership Journey:

 

De Lof Leadership journey heeft me echt weer een stuk dichter bij mezelf gebracht, en in plaats van wat ik allemaal niet heb of kan, opnieuw laten ontdekken en waarderen welke talenten ik allemaal wel heb, en hoe ik deze bewuster kan inzetten.

Wat ik heel fijn vond aan de training waren de verschillende werkvormen, die je soms best wel even uit je comfortzone halen, en je tegelijk de ruimte bieden om jezelf helemaal in te brengen, en daar heb ik het meest van geleerd.

En wat een cadeau om dat te mogen ontdekken samen met een groep inspirerende vrouwen, ieder met hun eigen bijzondere verhaal, in een groep waar je volledig je zelf kunt zijn. Vrouwen die in de korte tijd samen elkaar zoveel te bieden hebben en een prachtige spiegel zijn, waarbij ze naar  boven halen wat er al lang zat maar wat je zelf niet meer kon zien. Dat is Sisterhood.

 

Klik hier al je mee wilt weten over deze journey

 

De dames die mee hebben gedaan aan deze editie van de Lof Leadership Journey # Sisterhood
Like ons op facebook