Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Give Yourself a Break – mini retraite

11 juni - 13 juni

Begin je zomer goed!

Heb jij het ook zo druk? Druk met je werk en je carrière? Druk met je kinderen en alles wat daarvoor geregeld moet worden? Druk met alle ballen in de lucht houden?

In deze mini-retraite ga je leren los te komen van je innerlijke criticus en je eigen innerlijke wijsheid te volgen. Zo zorg je ervoor dat je op een ontspannen, gezonde en betrokken manier kunt werken en leven.

Thema’s die aan de orde komen:

  • Hoe is het nu met jou? Welke ballen houd jij allemaal in de lucht? Met wie vergelijk jij je? Wat doet dat met je? Wat is daar de oorzaak van? Welke rol speelt jouw interne criticus?
  • Waar wil je naar toe? Wat is er belangrijk voor je? Wat geeft je leven zin? Wat voedt en inspireert jou? Wat wil je bereiken in je werk? En daarbuiten?
  • Wat heb je daarvoor nodig? Van anderen en van jezelf? En hoe kun je dat aan jezelf geven? Hoe zorg je voor de juiste balans tussen ik en de ander, geven en nemen?

Testimonials

Even een paar dagen echt voor jezelf. Ik zou het anderen absoluut aanraden. Het is eigenlijk een must voor iedere drukbezette vrouw. En een kadootje voor jezelf!

Heel fijn om zoveel persoonlijke ervaringen als vrouwen met elkaar te kunnen delen in een sfeer van veiligheid en respect.

Gegevens

Begin:
11 juni
Einde:
13 juni
Website:
https://giveyourselfabreak.nl/

Organisator

Jolanda Holwerda en Marga Gooren

Locatie

Westcord Hotel de Veluwe in Garderen