Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lof Symposium

2 oktober 2017 @ 13:00 - 19:00

€99

Komende 2 oktober bestaat Lof 10 jaar. Tijd om terug te blikken, tijd om vooruit te kijken maar vooral tijd om te vieren dat we de afgelopen 10 jaar zoveel vrouwen in de spotlight hebben gezet en geïnspireerd hebben hun ambities op het gebied van werk, gezin en maatschappij waar te maken!

Om het Lof jubileum te vieren, gaan we een samenwerking aan met een andere organisatie die vrouwen als changemakers ziet: De Afrikaanse gezondheidsorganisatie Amref Flying Doctors. Samen willen we vrouwen als inspiratiebron zichtbaar maken, hun succesverhalen vertellen en ze inzetten als de motor van verandering en innovatie.

Daarom nodigen wij je met veel plezier uit voor het symposium It takes a woman to change the world – vrouwen als agents of change, op maandag 2 oktober bij FMO, de Nederlanse ontwikkelingsbank, in Den Haag. Schrijf je nu in!

Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

We willen jou inspireren, je inzichten en ideeën horen en je aanzetten tot actie. We hebben een stimulerend programma met voldoende netwerkmogelijkheden en ruimte voor dialoog. Het wordt een bijzondere bijeenkomst.

Bijzondere rolmodellen komen hun indrukwekkende verhaal met ons delen zoals Loes Mulder (Secretaris Generaal van het ministerie van Sociale Zaken), Francine van Dierendonck (CEO Xenos) en de Keniaanse Peter Nguura (changemaker Amref Flying Doctors). Deze verhalen worden afgewisseld met persoonlijke ontmoetingen en inspirerende dialoogsessies. Lees hier meer over de sprekers.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2017
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
€99
Website:
https://itawtctw.fmo.nl/overzicht-programma

Organisatoren

Jolanda Holwerda
Amref – Flying Doctors

Locatie

FMO
Anna van Saksenlaan 71
Den Haag, Zuid-Holland 2593 HW Nederland
+ Google Maps