Lof Academy

Het “in de spotlight zetten van vrouwelijk talent” is één van de speerpunten van de Lof Academy en dat doen we sinds 2009 met veel succes voor diverse opdrachtgevers. We inspireren vrouwen hun talent zichtbaar te maken en hun cirkel van invloed te vergroten en teams om het maximale uit zichzelf te halen door de kracht van het verschil te benutten.

Dit doe ik onder andere met behulp van de Insights Discovery methode, dit is een inspirerend en krachtig instrument dat de mensen en teams binnen jouw organisatie ondersteunt bij hun ontwikkeling. Hoe haal je op inspirerende en waarderende wijze het beste uit mensen in een organisatie? De basis is het Insights Discovery profiel dat ontstaat door het invullen van een korte online vragenlijst. Dit profiel geeft inzicht in de unieke psychologische voorkeuren van mensen. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om individuen, teams en organisaties verder te laten groeien. Samen met mijn nieuwe collega’s van Perpetuum, sta ik voor je klaar om jouw organisatie te ondersteunen bij organisatie- team-, en persoonlijke ontwikkeling. Om kennis te maken met deze methode bied ik een kennismakingsworkshop aan tegen gereduceerd tarief, waarbij je alleen betaalt voor de afname van de insights profielen. Dit aanbod is geldig tot 19 mei. Als je wilt weten wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact met me op.

Hoe goed ken jij jezelf en durf je jezelf in te zetten als inspiratiebron voor anderen?

Zij gingen je voor

Jouw trainer

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘Ambitie is durven doen waar je goed in bent’ ”.

Over mij Kennismakingsgesprek