Inhoud van de training

Tijdens deze vierdaagse crosscompany training ga je op zoek naar jouw eigen authentieke leiderschapsstijl. Hoe zet je jouw prestaties strategisch neer? Hoe laat je jouw oude overtuigingen los? Hoe kan je invloed blijven houden in een politieke omgeving? Hoe blijf je in verbinding met jezelf en anderen en hoe kan je meer rust ervaren in de verschillende rollen in je leven. De Lof Leadership Journey I geeft antwoord op deze vragen.

Daarnaast leer je om te gaan met je eigen meervoudige ambities en om meer voldoening en zingeving in werk en leven te ervaren. In deze training zetten we je in je kracht en maken je – aan de hand van het Lof Labyrint – bewust van de weg vol uitdagingen naar jouw top.

De Lof Leadership Jouney vindt plaats op onze unieke trainingslocatie Kaageiland. In acht stappen maken deelnemers aan de hand van hun Lofstory een reis van drijfveren naar bronnen, van ego naar animo, van macht naar kracht. Als deelnemer ontdek je hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en hoe je een rolmodel en inspiratiebron wordt voor anderen.

Inschrijven

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Het is fijn als iemand meer in je ziet dan je wist dat er te zien was.

Programma

Aan de hand van het Lof Labyrint© doorlopen we acht blokken waarin je je bewust wordt van de uitdagingen die je tegenkomt. Je leert om te gaan met je eigen meervoudige ambities en voldoening en zingeving in werk en leven te ervaren. Je ontdekt hoe je jouw invloed binnen je organisatie vergroot en hoe je een rolmodel en inspiratiebron wordt voor anderen. In deze flyer lees je het volledige programma.

Resultaat voor jou

Na het volgen van de Lof Leadership Journey I:
•    Ben je je bewust van de beeldvorming en stereotypering en inzicht in  ambities en m/v verschillen
•    Durf je authenticiteit te tonen
•    Kun je je zichtbaarheid vergroten evenals je beïnvloedend vermogen
•    Heb je je eigen leiderschapsstijl met zelfvertrouwen vormgegeven en kun je een inspiratiebron zijn voor anderen

Inschrijven

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Praktische informatie

De training bestaat uit een intake en 8 dagdelen, verspreid over 2×2 dagen in twee maanden tijd. Aan de training kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Locatie

Stal aan de Kaag, Kaageiland. Adres: Julianalaan 13 A, 2159 LB, Kaag

Data

Voorjaar: 6 & 7 april en 18 & 19 mei

Najaar: 3 & 4 november en 23 & 24 november

Zij gingen je voor

Anne-Mieke Steensma, Vodafone

“De Lof Leadership Journey was vooral een herontdekkingsreis met mezelf. Het leidde me langs mijn achtergrond, ambities, prestaties en kwaliteiten, zodat ik met een sterk en opgepoetst zelfbeeld ‘thuis’ kwam. Ik heb opnieuw ontdekt waar mijn kracht ligt en kan dit nu inzetten en uitdragen binnen een bedrijf en naar een team.”

Lenneke Rademaker, PGGM

“De training heeft mij bewuster gemaakt van mijn krachten en zwakheden, maar ook hoe anderen die krachten en zwakheden waarderen. Een goed leider is authentiek, dat is belangrijker dan perfect te zijn, of in een ‘malletje’ te passen. Het heeft mij geleerd dat ik mag luisteren naar mijn intuïtie, mijn gevoel. Ik probeer nu regelmatig momenten in te plannen om mijn “innerlijke stem” te kunnen horen. Ik ben meer zen, zelfverzekerder, minder kwetsbaar en ik heb nog meer lol in mijn werk.”

Kim Guldenmundt-van Lammeren, PostNL

“Heel mooi hoe Jolanda Holwerda haar eigen ervaring en levenslessen gebruikt om anderen op weg te helpen! Echt oog en hart voor alle cursisten! Heel waardevol om de tijd te nemen voor bezinning en zelfreflectie. Ik heb antwoorden gekregen, ook op vragen die ik van tevoren niet had. De training mij meer zelfvertrouwen gegeven en het gevoel dat ik klaar ben voor de stap die ik nu neem. Ik geloof nu in mezelf als leider. Plus ik heb mooie ideeën meegenomen om zelf en met mijn team mee aan de slag te gaan.”

Marieke Deckers MSc, VUmc

“De training was heel anders dan verwacht en heeft me een diep inzicht in mezelf en mijn (leiderschap)stijl gegeven. Een verschil met andere trainingen was dat ik het niet alleen heb geleerd en geprobeerd, maar ook heb ervaren. Ik voel me gedragen en sterk in mijn keuzes en leiderschap.”

Dagmar van Pelt, Capgemini

“Onderweg heb ik geleerd flinke tegenslagen te overwinnen, heb ik onvermoede kwaliteiten en beperkingen in mezelf en anderen ontdekt en heb ik geleerd angsten en weerstand te overwinnen. Ik zie aan de ene kant een uiterlijk stoere , daadkrachtige, besluitvaardige, pro-actieve vrouw die het zonder vrees lijkt op te nemen tegen tegenwerkende krachten in de buitenwereld en daarmee bewondering oogst.”

Sabine Scheepstra, PGGM

“Verkregen inzichten zijn: jezelf beter op de kaart zetten en aangeven wat je wilt. Mannen praten niet graag over emancipatie, ik praat te weinig over werk met vriendinnen en ik heb te weinig rolmodellen die dichtbij staan. Ik ga een mentor zoeken in het bedrijf.”

Investering

Omdat Lof dit jaar 10 jaar bestaat geven we 10% korting op alle inschrijvingen voor de Lof Leadership Journey!

Om deze reis voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, hanteren we 3 tarieven:

  • Voor deelname via een bedrijf geldt € 2.450,- exclusief BTW per persoon.
  • ZZP-ers betalen € 1.500,- exclusief BTW.
  • Voor privé deelname rekenen wij € 1.250,- exclusief BTW.

Een tweede persoon uit een organisatie kan altijd voor de helft van de prijs deelnemen.

De arrangementskosten (volledige maaltijden en 2 overnachtingen) bedragen € 395,- exclusief BTW.

Inschrijven

Liever eerst kennismaken? Dat kan ook.

Kennismaken

Maak een afspraak met Jolanda Holwerda voor een vrijblijvend adviesgesprek, om samen te ontdekken en te beoordelen of deze training bij jou past. Vul je gegevens in dit formulier in en dan neemt Jolanda zo spoedig mogelijk contact op.

KADO!
Na afloop van je gesprek met Jolanda ontvang je het boek “Vanuit je hart naar succes: in werk, leven en moederschap”!

Neem contact op voor een nadere kennismaking

Jouw trainers

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda

Jolanda Holwerda, oprichter van Lof, heeft als trainer en coach honderden vrouwen geïnspireerd hun ambities in carrière en gezin waar te maken en bedrijven geholpen vrouwelijk talent te herwaarderen. Vanuit de innerlijke overtuiging van Jolanda, dat iedereen Lof verdient, weet zij als geen ander mensen te inspireren om hun talenten in te zetten. “Als trainer ben ik altijd op zoek naar de essentie: wat drijft iemand? Ik zet mensen aan om na te denken over hun eigen levensverhaal. Door op zoek te gaan naar de schat in jezelf, kom je bij je eigen bron. Vanuit die plek kun je het verschil maken voor anderen. Mijn motto is: ‘ambitie is durven doen waar je goed in bent’”.

Meer over Jolanda
Training-260216-00397

Klara Uleman

Klara Uleman is werkzaam als persoonlijke coach, trainer en spreker/zanger. Klara’s specialisatie: muziek en eigen-wijsheid. Zij werkt met de stem en muziek als ingang tot de authentieke ik. “Muziek werkt als een snelweg naar je kern”. Klara wordt geraakt door mensen die het lef hebben hun verhaal te vertellen en ervaart het als een privilege hiervan getuige te zijn. Met als motto “leven is het meervoud van lef” wil zij mensen uitnodigen uit hun comfortzone te stappen om hun volledige (creatieve) potentieel in de wereld te zetten.

Meer over Klara